Viser arkivet for april, 2011

B.L.E.S.S Langfredag på Meieriet i Vardø

På Meieriet i Vardø blir det full fart Langfredag. Bak navnet BLESS skjuler det seg som vanlig en gjeng fra Mandssangforeningen pluss vikarierende trommeslager Stig Biekkola. BLESS spiller musikk fra 1960-2000 årene, med stor vekt på dansbar Rock’n roll, Creedence, Elvis, Lobo og Unit Five for å nevne noen. Ble skituren litt kort i år? Ja, da er Meieriet plassen for å riste løs. Fyll påsken med litt sosial moro og møt opp. De første 50 får gratis adgang. Etterpå blir det 100,- i CC

Påskeleker i Persfjord

Langfredag blir det tradisjonen tro arrangert de årlige Påskelekene rundt hytta Fjellvåk i Persfjord. Til tross for relativt lite snø er Persfjord hytteforening klar for de poulære lekene. Det blir garantert tautrekking, blinkkasting, ballongleker og masse annet. Når det gjelder skirennet taes det snøforbehold. Nytt av året er Golden Glow turnering. Hytteforeningen har anskaffet en utgave av den populære innretningen lik den som brukes under Yukigassen. Så derfor er det ingen grunn til å ikke ta turen til Persfjord denne dagen. Alle er velkommen denne dagen, også de som ikke har hytte i Persfjord. Så er dere i byen, hopp i bilen, veien er åpen. Påmelding og utdeling av startnummer gjøres like før lekene starter kl 1300, så møt gjerne opp i god tid.

Hør dere sønner av Norge!

Nordøstpassasjen: 2011 – varmeste Golfstrøm på 2000 år med redusert havis og bresmelting på land.

Vardø er porten til nordøstpassasjen og til Barentshavet og Norges eneste by i arktisk klimasone.

Det er en uvanlig sterk havstrøm som går over fra Novaya Zemya nord om Svalbard og ut til Fram Stredet. Og varmt Atlanterhavsvann møter kaldt vann fra Polhavet

Isen har smeltet og Nordvestpassasjen er åpnet – for skipstrafikk. Og Selene som er utstyrt med instrumenter kommer seg nesten helt nord til Nordpolen, og det er store “råker” helt inn mot polpunktet.

Vannstanden har økt betraktelig og den globale oppvarmingen vil først komme til nordområdene.
_______

Budskap fra Yahweh og Yeshua:
Vær stille og hør på Meg, dere fjerne kyster!

Følg med alle dere sønner av Norge – langs hele Norske kysten, Norskehavet, Grønlandshavet, Barentshavet, Island og Bjørnøya og Se, hva Jeg skal gjøre sier Yahweh Hærskarenes Elohim.

Skulle Norge slippe unna ? Dere som ikke har tatt imot advarslene (tukten) etter okkupasjonstiden ? Se, alle deres råd skal bli til intet.

Nå skal Jeg, gjøre en gjerning, som skal få folkene til å engstes i fortvilelse – det skal ringe for deres ører – i håp om at dere skal vende om fra deres onde veier å rope til Meg om Frelse (Yeshua) sier Yahweh Elohim.
For Jeg, lar Meg ikke spotte!
Det ett menneske sår – skal dem også høste i sin tid.

Men på den dag – skal dere påkalle (rope) til Meg i deres nød.
_______

Og til dere Mine barn som hører Min Røst (Yeshua); skal ikke ledige på torget stå !
Gå til arbeid ut !

For Jeg YHWH, utvelger Meg det som intet er, for å gjøre de som tykkes seg å være noe til skamme, for at all ære skal tilkomme Meg.

Bind opp om deg, og tal til dem alle de ord Jeg, byder deg å tale.
Vær ikke redd for dem, for at Jeg ikke skal gjøre deg redd for dem.

Jeg, er med deg sier Yahweh, Den første og Den siste.
Og foruten Meg, finnes det ingen andre “guder”.

Se, de skal bli til spott og skam, alle de som harmes på deg.
De skal bli til intet og gå til grunne, de menn som fører “krig” – tretter med deg.

Så alle skal se og kjenne og legge seg på hjertet og forstå,
at Yahweh’s Hånd > Yeshua HaMashiach, har gjort dette, og Yisraels Hellige har skapt det.
Amein!